Kontakt / Nordvestsjælland

E-mail: vigogaard@dlgtele.dk

Udsættelse af generalforsamling

Kære Alle.

På grund af coronaen må vi endnu en gang udsætte vores generalforsamling der var fastsat til fredag den 21. maj 2021, med dagsorden ifølge bladet Gardehusaren december 2020.

Jeg har talt med Kim Kok, Ubby Forsamlingshus, om hvilke krav der stilles pt. ved evt. afholdelse af generalforsamlingen.

Der skal vises Coronapas, afstand mellem stolene minimum 1 meter og gerne 2 meter, der skal bæres mundbind når man står op, det er kun når man sidder ned at det er undtaget, så vi syntes at sidde med minimum 1 meters afstand

Er det ikke til at føre en samtale, og det er også generende at fremlægge beretning og regnskab med mundbind på, så derfor bliver den udsat til efteråret, hvor vi håber der bliver lidt normale tilstande.

I får en e-mail når vi har en ny dato, vi håber det kan blive i september 2021.

Pas godt på Jer selv, til vi ses.

De bedste Husarhilsner

PBV