Kontakt / København

Gardehusarforeningen København

Arrangementer:
15 juni: Tøjhusmuseets Afghanistan-udstilling og faneoverrækkelse i Holmens Kirke
2. Aug.: Bakken
12 sep.: Gratis generalprøve, Galla Horse Show - Gardehusarkasernen Slagelse
13 sep.: Galla Horse Show - Gardehusarkasernen Slagelse

Tøjhusmuseet – rundvisning. Søndag d. 15. juni kl. 12:00
Næstformand Maria K. Andersen er guide, og foreningen vil være vært for en lille forfriskning. Vi mødes i Det Kongelige Biblioteks have, indgang fra Rigsdagsgården på Christiansborg. Derefter går vi i samlet flok til Tøjhusmuseet, 5 min. gang. Der er gratis adgang. Tøjhusmuseets udstilling ”Den Fjerne Krig” gengiver en dansk lejr og omgivelser i Afghanistan. Maria har været udsendt til Afghanistan og vil supplere udstillings information.
Varighed ca. 2½ time.
Mere information om Tøjhusmuseet: http://natmus.dk/toejhusmuseet/udstillinger/
Tilmelding til: ghfkbh@outlook.dk – mød bare op, selv om du ikke har fået dig tilmeldt.

Holmens Kirke kl.17 - ingen tilmelding.
Gardehusarforeningen København er af Danmarks-Samfundet blevet bevilget en ny og kampdygtig fane. Mange tak for det. Fanen vil blive overrakt af Hendes Højhed Prinsesse Elisabeth i Holmens Kirke, til flagfesten på Valdemarsdag.

Efter overrækkelsen vil faneborgen inkl. 8. Regiments Musikkorps, Tivoligarden og jer gæster, marchere til Garderkasernen ved Rosenborg Slot. Arrangementet forventes afsluttet ca. kl.19.

Fanen er et Dannebrog i størrelsen "stor", og har endnu ikke GHF KBH's kendetegn. Efter fanen er blevet udsmykket, vil en reel faneindvielse finde sted. Designet er endnu ikke besluttet, men bliver med sandsynlighed en blanding af det historiske og det nutidige, så den kan repræsentere GHF KBH’s medlemmer, om ikke 100 år, så ihvertfald de næste mange år frem.

Bakken - Husar eftermiddag, frokost, lørdag d. 2. august.
Vi mødes på Bakkens Perle kl. 13:00, hvor vi spiser frokost, se menu her:

Som sådan behøver vi ikke tilmelding, men hvis du ved om du kommer så sende lige en mail til: ghfkbh@outlook.dk

Generalprøve - Galla Horse Show, Gardehusarkasernen Slagelse, 12 sep. Klokkeslet tilgår på Facebook og Danskegardehusarforeninger.dk
Vi har et godt tilbud til jer. Som medlem af gardehusarforeningen, er der mulighed for at overvære generalprøven på showet gratis. Alt efter antal deltagere til generalprøve og/eller show, vil vi overveje en evt. fællestransport. Tilmelding på ghfkbh@outlook.dk eller 29726969

Galla Horse Show - Gardehusarkasernen Slagelse. Lør. d.13 sep. kl.19.30
Der bliver deltagelse af HKH Prinsesse Benedicte og opvisning af Prinsesse Nathalies olympiske program. Derudover opvisning med danske husarer, internationale militære rytterenheder og meget mere. Billetter kan købes nu, for den nette sum af 120 kr. på Billetnet.dk (Søg: Galla Horse Show)

Velkommen til Gardehusarforeningen København

Formand:
Jonas Kriegbaum
Torvegade 54,1, 1400 Kbh K
E-mail: fonsholm@hotmail.com
Kasserer:
Diana Lindbjerg Jørgensen
Østerbrogade 85, lejl.25, 2100 Kbh Ø
E-mail: mail@dlindbjerg.com

Mød bestyrelsen

Indmeldelse

Kontingentet er kr. 240,- og så får du tilsendt bladet Gardehusaren 4 gange årligt.
Der opkræves primo april hvert år.
Indmeldelse kan ske til kassereren: mail@dlindberg.com

Følg os på:

Twitter: @GHF_KBH