Kontakt / Fyns Stift

Gardehusarforeningen for Fyns Stift

BESØG PÅ STUTTERI ASK

Brug tre-fire timer i selskab med heste for millioner.

Søndag den 7. juni 2015 kl. 10.00.

Besøget på Stutteri Ask, er for alle medlemmer af Danske Gardehusarforeninger, og de må gerne tage familie og venner med.

Kaj Rosenlund, der er en af Danmarks mest anerkendte eksperter indenfor hesteavl, har tilbudt at være vært ved en rundvisning, på Stutteri Ask. Stutteriet ejes af Kirk Kristiansen (LEGO).

Stutteri Ask har siden 1993 drevet hingstestation, med et bredt udvalg af springheste, med særdeles spændende internationale afstamninger. Der er hestefolk der rejser meget langt, for at opleve Stutteri Ask. Stutteri Asks arbejde er internationalt højt anerkendt.

Vi mødes den 7. juni kl. 10.00 på Stutteri Ask. Efter to-tre timers rundvisning, er der frokost med medbragt mad.

Prisen for arrangementet er kr. 20.- pr. deltager. Der betales ved ankomst. Øl og vand til rimelige priser.

Fyns Stiftstidende vil med en journalist og fotograf følge vores rundvisning på Stutteri Ask.

Vores rundviser Kaj Rosenlund var Gardehusar i 1977. Jeg er så heldig at Kaj er en af mine gode venner. Kaj solgte mig min første hest, en Hannovaraner. En SUPER hest, som jeg stadig savner.

DER ER FOR EN GOD ORDENS SKYLD, TILMELDING TIL ARRANGEMENTET. Tilmelding senest fredag den 5. juni til Henning Terndrup, mail adresse: terndrup.henning@gmail.com. Har du spørgsmål kan du kontakte mig på telefon nr. 21 76 90 30.

Stutteri Ask. Adressen er, Bogensøvej 254, 5390 Martofte.

Med Husar-hilsen
Formand GHF Fyn, Henning Terndrup