Kontakt / Frederikssund og Omegn / Bestyrelsen

Formand: Knud Fischer
E-mail:fischer@post.tele.dk

Oplysninger om tjenester:
Indkaldt til rekruteskadronen Næstved 1. september 1966. Bynavn: Rappenborg.

1.januar 1967 til 30. juni 1967 Pansertroppernes Befalingsmandsskole, Grønnegades Kasserne, Næstved. Tjeneste ved rekruteskadronen, Næstved. Overført til panserinfanterikompagni Danske Livregiment. Tjeneste ved 4. Opklaringseskadron, gruppefører panserskyttegruppen. Hjemsendt 30. august 1968

Næstformand: Kristian Klysner
Bynavn : Ganløse
Aftjent værnepligt ved hesteskadronen
18. april 1988 til 18. april 1989 i 1. deling som trompeter/kontorordonnans

Kasserer: Kai Illemann
E-mail: kai@illemann.nu

Oplysninger om tjenester:
Indkaldt 16. februar 1971, rekrut i Grønnegade.
Sektionsførerkører 5. opklaring 3. deling. Hjemsendt 15. februar 1972.
Indmeldt i Fr.s.-sund GHF 1993, kasserer siden. Bynavn: Græse.

Fanebærer: Knud Nørhave

Oplysninger om tjenester:
Indkaldt til dragonerne B.V. 2. maj 1966 bynavn: Skuldelev nr.705602.
Efter rekruttiden over i komandodelingen som kører.
Hjemsendt 1. juli 1967 og overført til G H R.
Indkaldt igen november 1967 med udsendelse til Cypern til maj 1968 og igen fra maj 1971 til maj 1973.
Slettet af lægsrullen marts 1975.

Sekretær: Casper Kløve Jensen

Oplysninger om tjenester:
Jeg blev indkaldt til 5.Opklaringseskadron/III/GHR den 1.juli 1997, og havde bynavnet "VEKSØ" hele min tjenestetid. Efter rekruttiden blev jeg forsat til 3.Opklaringsdeling, hvor jeg blev enhedsuddannet som Middeltung Morterhjælper på 81 mm Middeltung Morter. Jeg deltog også i Hoftjeneste ved Nytårskuren januar 1998 som fodkommando. Ved hjemsendelsen den 29.maj 1998 blev jeg tildelt "Dannevirkefondens Ærespræmie" for hjælpsomhed og godt kammeratskab.

Bestyrelsesmedlem: Poul Erik Andersen
Oplysninger om tjenester:
Tjeneste i Næstved og Holstebro 1961 – 1963. Først som panserskytte, senere uddannet på Centurion kampvogn og bjergningsvogn. Tjeneste i bjergningssektion.

Bestyrelsesmedlem: Hans Lund Madsen

Oplysninger om tjenester:
Indkaldt i feb. 1973 til feb.1974 til Grønnegade kasserne, GHR Næstved. Efter overstået rekrutskole, overført til dækningsstyrken herefter til 2.echelon (værkstedet ) i Kalbyris.